Espoon Tapiolan kirkossa on saanut kesätiis­taisin nauttia musii­kista aina louna­saikaan. Musiikkia puolen päivän aikaan ‑konsert­ti­sarjan päättää Kamari­kuoro Gloria, kun kuoro johta­janaan Timo Nuoranne esiintyy tiistaina, elokuun 30 päivä kello 12.00 alkavassa konser­tissa. Konsertti päättyy kello 13.

− Konsert­teihin on vapaa pääsy, ja ne ovat olleet erittäin suosittuja, kertoo Musiikkia puolen päivän aikaan ‑sarjan taiteel­linen johtaja, Tapiolan seura­kunnan kanttori Liisa Malkamäki.

Sarjan teemana on Tapio­lassa synty­nyttä. Teeman mukai­sesti kaikilla esiin­ty­jillä tai teoksilla on jonkin­lainen suhde Tapiolaan.

Arkki­teh­tuu­riltaan mielen­kiin­toinen Tapiolan kirkko keskellä mänty­metsää tarjoaa hienon ympäristön konsert­ti­vie­rai­lulle, ja kuoro­musiikki soi upeasti kirkon erinomai­sessa akustii­kassa.

− Konsertin jälkeen on tarjolla kahvit, Liisa Malkamäki vinkkaa.

_____________________

Kammarkören Gloria

Terve­tuloa konsert­tiimme!

Ohjel­massa

Jaakko Hulkkonen: Minä kunnioitan Sinua, Jumalani

Juhani Komulainen: Särkyköön mun sydämeni

Immanuel Sikström: Varför är du så bedrövad min själ, Herre, hör min bön

Jorma Hanni­kainen: Hän on se kivi, Paina minut sinetiksi
Jyrki Linjama: Helluntain introitus

Einojuhani Rauta­vaara: Ave Maria, gratia plena

Harri Kerko: Ave maris stella, Salve Regina

Juhani Komulainen: Ave maris stella

Peter Hilli: Ave Maria

Mikko Heiniö: Maria Suite

2. La Negrita

5. Bogoro­ditse Dévo

Musiikkia puolen päivän aikaan ‑konsertti tiistaisin 30.8.2016 kello 12–13, Tapiolan kirkko, Kirkko­polku 6, Espoo. Konserttiin on vapaa pääsy. Vapaa­eh­toinen ohjel­ma­maksu Kirkon Ulkomaa­navun hyväksi.