TIEDOTE: Valitet­ta­vasti konserttia joudutaan siirtämään vuoden 2022 puolelle korona-altis­tu­misten vuoksi. Ostetut liput kelpaavat sellai­sinaan uuteen konserttiin, joka on sunnun­taina 13.11.2022 kello 18.00 Espoon Olarin kirkossa. 

___

Nyt on hieno tilaisuus tulla konserttiin ja nauttia kahden laatu­kuoron, Glorian ja Murto­soinnun, solistien Laura Leisman ja Joose Vähäsöy­ringin sekä urkutai­teilija Pauliina Hyryn taidoista.

Tarjolla on säveltäjä, akatee­mikko Joonas Kokkosen syntymän 100-vuotis­juh­la­kon­sertti. Konsertti on sunnun­taina 21.11.2021 Espoon Olarin kirkossa alkaen kello 18.00.

Lux aeterna — Joonas Kokkonen 100 ‑urku- ja kuoro­kon­ser­tissa kuullaan Kokkosen valoisa ja lohdul­linen Requiem urkusäes­tyk­sellä. Teos on valmis­tunnut vuonna 1981, ja säveltäjä omisti sen edesmen­neelle vaimolleen Maija Kokko­selle.

Sielun­messun erityis­piir­teenä on synkkyyttä ja kauhua sisäl­tävien elementtien poissaolo, ja teos onkin kauttaaltaan kaunis, lempeä ja valoisa.

Esityksen johtaa molempien kuorojen taiteel­linen johtaja Seppo Murto. Urkurina toimii Pauliina Hyry. Solis­teina laulavat sopraano Laura Leisma ja baritoni Joose Vähäsöy­rinki. Konser­tissa kuullaan myös Kokkosen urkuteokset Pauliina Hyryn esittämänä.

Lippuja saa ovelta, 15 tai 10 euron hintaan tai ennakkoon Murto­soinnun verkko­kau­pasta https://holvi.com/shop/Murtosointu/ . Ohjelman voi ottaa ovelta, kun lipun on ostanut ennakkoon verkko­kau­pasta.